Teknikker

  

- Tilstedeværelse - Meditasjon - Mindfullness -

- Bevissthet – Anerkjennelse -

- Intensjon – Manifestasjon - Tiltrekning -

- Visualisering - Fantasi - 

- Reading (lesing av sjelen / kontakt med underbevisstheten)


Tankefeltteknikker (TFT) bruker alle elementene over og tar i bruk hele mennesket, kropp, sinn, sjel og ånd. 

 

Tilstedeværelse

Første skritt til å leve et tilstedeværende liv er å bli bevisst når du mangler tilstedeværelse!

Vi er oftere i tanken om fortid og fremtid i stedet for å være her akkurat nå. Bekymringer for hva som kan skje i fremtiden, anger og dårlig samvittighet for hva som har skjedd tidligere plager oss som regel langt mer enn det som reelt skjer med oss. Tilstedeværelse er å observere seg selv. I tillegg til å være deg, observerer du deg selv. Bli oppdager av deg selv og ditt liv, istedet for å følge strømmen i livet uten å styre selv. Meditasjon er å hvile våken bevisst i seg selv og er en fantastisk  for å øke tilstedeværelsen.

 

Bevissthet

Å bli bevisst årsaker til problemer er første brikken i puslespillet for å skape forandring. Først når vi er bevisst kan vi gjøre noe med det. Bak hver sykdom og plage finnes en følelsesmessig bakenforliggende årsak (slik jeg ser det). Sjelen prøver å kommunisere med oss via kroppen. Vi kan velge om vi vil samarbeide med oss selv eller ikke. 

 

Anerkjennelse

Anerkjennelse er det motsatte av motstand. Når vi gir oppmerksomhet til en følelse, anerkjenner vi at vi føler som vi gjør. Vi aksepterer det vi føler. Vi forstår. Forståelse er grunnlaget for all helbredelse.

 

Intensjon – tiltrekning - manifestasjon  

Intensjon er noe vi bestemmer oss for eller ønsker oss. Vi tiltrekker oss det vi føler. Ved bevissthet kan vi manifistere det vi ønsker. Vær bevisst naturens lov om årsak virkning, slik at du tiltrekker deg det du ønsker istedet for det du frykter.

 

Visualisering – fantasi

Hjernen merker ingen forskjell på fantasi og virkelighet. Bruk fantasien for å benytte denne fantastiske gaven i deg så mye som mulig. Våre begrensninger er våre egne. Lek at du har det slik du ønsker, hjernen oppfatter det som virkelighet, og det kan bli virkelighet.